Belangrijk nieuws 2022


Bericht aan alle Zweitzökskes, Gaaplepels, Ertesjieters en Rabbedabbers.

Beste carnavalisten, beste vrienden van het goede leven, beste mensen van Geistingen, Ophoven, Molenbeersel, Kessenich en Kinrooi.

Wat zijn we er goed in, in het vieren van het leven. Het vieren van carnaval. Het samen genieten van folklore, lol en plezier. Helaas kan dat nu even niet. Althans niet zoals we dat graag doen: samen in volle zalen, gezellige cafés, langs drukke straten en op overvolle pleinen. Samen met elkaar. Covid-19 is in tegenstelling tot een carnavalist asociaal en gooit ons leven overhoop.

Met pijn in het hart en met gezond verstand, hebben de 4 carnavalsverenigingen van gemeente Kinrooi beslist hun normale activiteiten van het seizoen 2020-2021 af te gelasten.

Concreet wil dat zeggen dat:
Beste Zweitzökskes en carnavalisten.
Tot onze grote spijt moeten ook wij jullie meedelen dat onze happening niet door gaat, zoals velen toch wel al wisten. Daarnaast zijn we, vanwege de huidige coronamaatregelen, eveneens genoodzaakt om alle andere activiteiten af te lassen.
Wij willen onze sponsors van harte bedanken voor hun bijdrage. Het jaarlijks carnavals-/sponsorboekje met advertenties, logo’s, teksten, kleurprenten en winactie zal gewoon uitgegeven worden.
Wij hopen jullie in het nieuwe carnavalsseizoen opnieuw te mogen verwelkomen vanaf de 11de van de 11de.

Tot volgend jaar en
ALAAF ALAAF ALAAF
K.V. De Zweitzökskes